Livrare si montaj

Livrarea va avea loc până la uşa adresei de livrare indicată de Client ( in cazul livrarii prin intermediul unui serviciu de curierat) sau vor include si serviciul de montare ( in cazul livrarii prin intermediul departamentului de logistica cavioi.sg-host.com).

În cazul în care reprezentanţii Vânzătorului consideră, în mod rezonabil, că este posibil ca livrarea în locul indicat de Client este de natură să deterioreze Produsele, îl vor informa pe Client şi vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare. Clientul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însă Vânzătorul va fi în acest caz exonerat de orice răspundere cu privire la eventualele deteriorări ale Produselor.

Clienţii au obligaţia să verifice dacă Produsele comandate, conform dimensiunilor, pot fi livrate la adresa de livrare indicată, respectiv că există căi de acces corespunzătoare la adresa de livrare indicată. În cazul în care livrarea Produselor nu poate avea loc întrucât căile de acces de la adresa de livrare nu sunt corespunzătoare, Produsele vor fi păstrate în depozit de către e-mobilalux sau un terţ contractat de aceasta, pentru un termen de maxim 3 zile, fără ca Clientul să fie obligat la orice sume suplimentare. În interiorul acestui termen, Clientul va fi contactat în vederea indicării unei alte adrese de livrare, urmând ca Produsele să fie livrate la noua adresă indicată. La expirarea termenului de depozitare, în cazul în care Clientul nu a indicat o altă adresă de livrare, contractul se consideră desfiinţat, urmând ca părţile să fie repuse în situaţia anterioară, cavioi.sg-host.com urmând să restituie suma plătită de Client, cu excepţia costurilor de livrare ce nu vor fi returnate.

Livrarea Comenzii se va efectua în interiorul termenului indicat de Vânzător în emailul de acceptare a Comenzii, respectiv într-un termen de circa 60 zile, în funcţie de categoria de Produse comandate. E-mobilalux.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale Produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente decavioi.sg-host.com care pot include: acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

Livrarea se va efectua prin intermediul unei societăți de curierat sau de catre departamentul de logistica cavioi.sg-host.com. În ziua livrării, Clientul este contactat de către curierul desemnat, prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil indicat odată cu efectuarea Comenzii. În cazul în care totuşi Clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni de maxim două (2) ori, după care Comanda va fi returnată şi va reintra în stocul Produselor disponibile al cavioi.sg-host.com, Clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea Produselor comandate.

În cazul în care Clientul nu este disponibil personal, poate desemna o terță persoană care să preia Produsele în numele său. Terţa persoană desemnată de Client trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani, pentru a putea primi, în numele Clientului, Produsele.

Clientului îi este solicitat ca la livrarea Produselor să semneze de primire. Refuzul semnării documentului de livrare pus la dispoziție de către reprezentanții companiei de curierat echivalează cu refuzul Comenzii, cavioi.sg-host.com urmând să restituie suma plătită de către Client pentru Produse, cu excepția costurilor de livrare ce nu vor fi returnate.

La livrare, Produsele vor fi însoţite de următoarele documente: factura, schițe de montaj, instructiuni de folosire.

Semnarea documentului de livrare nu afectează în vreun fel dreptul Clientului de a notifica în baza legislaţiei în vigoare eventuale defecte sau alte lipsuri de conformitate a Produselor. În cazul în care Clientul sesizează Vânzătorul cu privire la eventuale Produse lipsă sau Produse deteriorate, Vânzătorul urmează să livreze Produsele lipsă gratuit, iar Produsele deteriorate vor fi returnate în vederea înlocuirii, fără aplicarea unor costuri de livrare suplimentare.

 
Costurile de livrare vor fi comunicate clientului suplimentar inainte confirmarea comenzii (plata).  Acestea vor fi calculate in dependenta de Judet, Volum si Greutate, precum si necesitatea serviciului de montare. Confirmare ( plata) comenzii de catre client se va efectua doar dupa ce vor fi aprobate costurile de livrare.
Comenzile livrate prin intermediul unei societăți de curierat nu pot beneficia de servicii adiționale precum serviciul de montaj.

Comenzile livrate prin intermediul departamentului de logistica E-mobilalux.ro vor include automat si serviciul de montaj.

Termenul de livrare este de 60 zile calendaristice.