Mебель в наличии

There is no translation available.

DESIGN INTERIOR

Ne dorim ca locuința fiecărui client de-al nostru să dispună de o personalitate distinctă, fiecare detaliu interior să contribuie la confortul familiei dumneavoastră și să vă binedispună zilnic. Pentru a face posibil acest lucru, vă punem la dispoziție serviciile unui designer de interior URBAN CASA, împreună cu care veți putea transforma în realitate ideile pentru locuința dumneavostră.

Dumneavoastră alegeți stilul care vă reprezintă și noi vă oferim soluția de design interior.

 

 

Pentru a putea răspunde necesităților fiecărui client, vă punem la dispoziție mai multe pachete de servicii de design interior.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon +373(79)096407 Ana Boscaneanu designer de interior Urban Casa

 

Despre noi

Salonul de mobilă Adorama Vă pune la dispoziţie un interior clasic creat din cele mai bune articole de mobilier din lemn. Aici veţi găsi dormitoare, sufragerii, camere de zi, biblioteci, mobilier mic, articole tapiţate. Calitatea si rafinamentul reprezintă motoul activităţii noastre. Noi selectam doar cei mai buni producători, astfel ca interiorul creat să corespundă mereu dorinţelor si stilului Dvs.

În Stoc și Promoții

Like us on Facebook

© 2020 ADORAMA . Toate drepturile Rezervate.