Sufragerie

Disponibile la comanda

Va prezentam mobila de dormitor clasica si moderna, destinata sa creeze o atmosfera romantica in orice ambient. Adorama va ofera o serie de modele de dormitoare din lemn masiv si mobila pentru dormitor.  Aici ve-ti gasi mereu un mobilier elegant, de calitate, care va marca decent locuinta dumneavoastra.  

View the embedded image gallery online at:
https://adorama.md/sufragerie/19-joomla#sigProId2c19ff1adc

Daca doriti sa va amenajati interiorul cu o sufragerie clasica sau moderna din lemn, atunci sortimentul pe care il oferim Va va surprinde placut. Amenajarea conceptuala a saloanelor va ofera mobilier de sufragerie de la cei mai importanti producatori romani. Sufragerii de lux, mese, scaune, bufete, vitrine, toate destinate pentru a va incadra locuinta cu gust. 

View the embedded image gallery online at:
https://adorama.md/sufragerie/19-joomla#sigProId8329a2a552

Sunteti in cautarea unei canapea in stil calasic? Adorama va aduce solutia la domiciliu! O varietate de canapele si fotolii din stofa si piele de la cei mai importanti producatori romani. Confortul dumeavoastra reprezinta cel mai important aspect al muncii noastre. Noi va oferim canapele si fotolii de calitate inalta, care vor crea un aspect deosebit de placut al locuintei dumneavoastra. Va prezentam citeva canapele din piele si fotolii pentru zona living prezentate in salon. 

View the embedded image gallery online at:
https://adorama.md/sufragerie/19-joomla#sigProId9f8733d677

Despre noi

Salonul de mobilă Adorama Vă pune la dispoziţie un interior clasic creat din cele mai bune articole de mobilier din lemn. Aici veţi găsi dormitoare, sufragerii, camere de zi, biblioteci, mobilier mic, articole tapiţate. Calitatea si rafinamentul reprezintă motoul activităţii noastre. Noi selectam doar cei mai buni producători, astfel ca interiorul creat să corespundă mereu dorinţelor si stilului Dvs.

În Stoc și Promoții

Like us on Facebook

© 2022 ADORAMA . Toate drepturile Rezervate.